Palveluseteli

Palvelusetelillä kotihoitoa alkaen 1,50€

Me Kotihoito 100:n iloiset ja ammattitaitoiset hoitajat turvaamme asiakkaan kotona asumisen palveluidemme avulla. Palvelusetelillä asiakas saa tukea kotona selviytymiseen tai hoitoapua ilman kotoa lähtemisen vaivaa.

Miten palveluseteliä haetaan?

Ensimmäiseksi teemme kotihoidon arviointikäynnin asiakkaan luona. Arvioimme hoidon tarpeen sekä mittaamme asiakkaan toimintakyvyn. Autamme myös palvelusetelin hakemisessa.

Palveluseteliä haetaan omalta hyvinvointialueelta. Palvelusetelin saaminen edellyttää myönteistä palvelusetelipäätöstä. Päätöksen jälkeen asiakas valitsee palveluntuottajan ja teemme palvelusopimuksen.

Kenelle palveluseteli on tarkoitettu?

Palveluseteli on tarkoitettu kaikille sosiaali- ja terveyspalveluja tarvitseville iästä riippumatta. Tuki voi olla joko tilapäistä tai säännöllistä. Palvelusetelillä asiakas ostaa hoiva-, hoito- ja huolenpitopalvelua yksityisiltä hyvinvointialueen hyväksymiltä palveluseteliyrittäjiltä.

Mitä asiakkaalle jää maksettavaksi palvelusetelin jälkeen?

Kotihoidon palvelusetelin arvo Satakunnan hyvinvointialueella on maksimissaan 45 €/h, jolloin asiakkaan maksettavaksi jää omavastuuosuus alkaen 1,50€/h. Säännöllisessä kotihoidossa setelin arvo on maksimissaan 45 €/h.


Ota yhteyttä ja kerromme lisää!