Parasta on ihanat työkaverit ja asiakkaat

16/09/2021

Elina Junnila perusti kotihoitopalveluyrityksen jo yli kymmenen vuotta sitten Raumalle, ja hän kuvailee, ettei yksikään päivä ole koskaan toisensa kaltainen. Tärkein työkalu ei ole kuitenkaan vaihtunut. Se on puhelin. "Olen yhteydessä asiakkaisiin, heidän omaisiin. Välillä soittelen sijaisia, hoidan yrityksen talousasioita ja olen yhteydessä alan muihin yrittäjiin ja virkamiehiin."

"Ai mikä on parasta työssäni? Tietenkin ihanat työkaverit ja mukavat asiakkaat, joista tulee ihan kuin omia perheenjäseniä. Asiakastyössä nautin kotikäynneillä olosta ja siitä että saan auttaa heitä elämään täyttä elämää, toimintakyky tietysti huomioiden."

Yrittäjä ei mieti kauaa, mikä on paras kommentti, jonka hän on kuullut töissä. "Olenko sanonut, että sulla on aivan ihanat työntekijät töissä?"

Vapaa-ajalla Elina harrastaa yhdistystoimintaa, vesijumppaa ja ui, sekä rentoutuu kirjojen parissa, mutta tärkeintä on perhe.

" Mulla on aviomies Janne ja aikuiset lapset Roope ja Roosa, jotka ovat tahoillaan onnellisesti naimisissa ja asuvat Raumalla, mistä olen tosi kiitollinen. Meillä on aivan ihana pojanpoika, Hugo, joka on ihan paras tyyppi ja pelkästään ajatus hänestä saa hymyn huulille."