Etsimmekö just sua?

Oletko ennakkoluuloton, ammattitaitoinen, asiakaspalvelusta innostuva ja huumorintajuinen tiimipelaaja? Jos juu, tule meille kasvavaan joukkoon työkaveriksi tarjoamaan asiakkaillemme hyvinhoitoa - ja vähän päälle.

Me Kotihoitopalvelu 100:n tiimi olemme työporukka, jossa tuetaan ja tsempataan. Työ on itsenäistä ja työajat joustavat. Jokainen pääsee itse rakentamaan omaa työnkuvaansa ja vaikuttamaan vastuutehtäviensä sisältöihin.

Meillä kaikkien osaamisesta ja sen kehittymisestä pidetään huolta. Toivomme, että sinulla on jo sopiva koulutus, kokemusta ja osaamista, ja ennen kaikkea halu auttaa asiakkaitamme. Työtehtäviisi ja meidän tapaamme tehdä töitä sinut perehdyttää kokenut kollega. 

Kysy lisää! Toimitusjohtaja Elina Junnila, puh 044 235 9073. Lähetä hakemuksesi 27.3. mennessä osoitteeseen elina.junnila@kotihoitopalvelu.com


Katso avoimet tehtävät alta!

Lähihoitaja

Kotihoitopalvelu 100:n hoitajana teet vastuullista hoitotyötä asiakkaiden kodeissa.

Vastuullasi on asiakkaiden terveyteen ja henkilökohtaiseen hygieniaan liittyviä terveydenhuollon ja sairaanhoidon tehtäviä sekä virkistystoiminnan järjestämistä. Työhösi kuuluu myös verinäytteiden ottoa sekä kotikäynneillä että lääkäriasemallamme. Omaisten kanssa tehtävä yhteistyö on niin ikään tärkeä osa arkeasi hoitajanamme.
Meillä tulet osaksi tiiviisti yhteen pelaavaa tiimiä. Palaveeraamme säännöllisesti, jotta varmistamme avoimen tiedonkulun saamastamme palautteesta ja mahdollisista muutoksista.
Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Työnkuvaa ja vastuita tarkennetaan osaamisesi ja kehitystoiveidesi perusteella. Käytössämme on yksityisen sosiaalialan työehtosopimus. Palkkauksesi määräytyy kokemuksestasi ja osaamisesi perusteella. Palkkaluokat lähihoitajalle G19-21 ja sairaanhoitajalle G21-23.

Toimistosihteeri

Toimistosihteerinämme työtäsi ovat taloushallinnon, työyhteisöviestinnän ja ajanvarauksen tehtävät.

Hoidat säännöllisesti ostolaskuja, laskutat viikoittain ja toimitat kuukausittain palkanlaskijalle palkanmaksuun tarvittavat tiedot. Yhdessä palvelupäällikön ja vastaavan hoitajan kanssa huolehditte siitä, että työyhteisössä tieto kulkee ja tiimi viihtyy.

Työskentelet toimistotyöajan puitteissa joustavasti, 2 päivää viikossa Iltatuulen aulapalveluissa ja 3 päivää viikossa Kanalinhelmen Lääkäriaseman ajanvarauksen vastaanotossa. Huolehdit myös lääkäriaseman siisteydestä ja puhtaudesta.

Työnkuvaa ja vastuita tarkennetaan osaamisesi ja kehitystoiveidesi perusteella. Käytössämme on yksityisen sosiaalialan työehtosopimus. Palkkauksesi määräytyy kokemuksestasi ja osaamisesi perusteella.

Vastaava hoitaja

Tule tiimiin vastaavaksi hoitajaksi kehittämään kanssamme itseohjautuvaa työskentelymallia.

Kotihoitopalvelu 100:n vastaavana hoitajana teet vastuullista hoitotyötä asiakkaiden kodeissa. Lisäksi toimit hoitotyön operatiivisena vastuuhenkilönä ja ns. hoidonjärjestelijänä, hoitavan henkilökunnan lähiesihenkilönä ja yhteisessä arjessamme palveluiden laadun tarkkailijana.

Lähiesihenkilönä vastaanotat poissaoloilmoitukset ja hoidat tarvittavat sijaisjärjestelyt. Vastaat työvuorosuunnittelusta, jota meillä tehdään yhdessä työntekijöiden kanssa, autonomisen työlistan pohjalta, tavoitteena alueellisen jaon periaate.

Osallistut säännöllisesti johtoryhmätyöskentelyyn, työyhteisön kehittämiseen ja koulutussuunnitelman laatimiseen yhdessä palvelupäällikön kanssa ja valmennat hoitohenkilökuntaa operatiivisessa työskentelyssä.

Työajastasi kolmannes on varattu hallinnollisiin ja vastuutehtäviin. Näitä toimistohommia teet palvelutalo iltatuulen yksikössä.

Käytössämme on yksityisen sosiaalialan työehtosopimus. Palkkauksesi määräytyy kokemuksestasi ja osaamisesi perusteella, palkkaluokat lähihoitajalle G19-21 ja sairaanhoitajalle G21-23.

Kesätyöntekijöitä

Kotihoitopalvelu 100:n kesätyöntekijänä tuuraat hoitohenkilöstöämme ja teet vastuullista hoitotyötä asiakkaiden kodeissa.

Vastuullasi on asiakkaiden terveyteen ja henkilökohtaiseen hygieniaan liittyviä terveydenhuollon ja sairaanhoidon tehtäviä sekä virkistystoiminnan järjestämistä. Työhösi kuuluu myös verinäytteiden ottoa sekä kotikäynneillä että lääkäriasemallamme. Omaisten kanssa tehtävä yhteistyö on niin ikään tärkeä osa arkeasi hoitajanamme.

Meillä tulet osaksi tiiviisti yhteen pelaavaa tiimiä. Palaveeraamme säännöllisesti, jotta varmistamme avoimen tiedonkulun saamastamme palautteesta ja mahdollisista muutoksista.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Kesätyöntekijäksi passaat hyvin, jos olet esimerkiksi sairaanhoitaja- tai lähihoitajaopiskelija. Työnkuvaa ja vastuita tarkennetaan osaamisesi perusteella. Käytössämme on yksityisen sosiaalialan työehtosopimus. Palkkauksesi määräytyy kokemuksestasi ja osaamisesi perusteella. Palkkaluokat lähihoitajalle G19-21 ja sairaanhoitajalle G21-23.


Meille ammatinharjoittajaksi?

Ammatínharjoittajana pääset osaksi mukavaa ja ammattitaitoista työyhteisöä, jossa tunnet olevasi osa tiimiämme. Me hankimme sinulle asiakkaat, hoidamme työvälineet, työvaatteet ja puitteet kuntoon. Laskutus järjestyy kauttamme ja tilitämme sinulle palkkiosi kuukausittain.

Luonnollisesti myös perehdytämme sinut käyttämään tietojärjestelmiämme.

Ammatinharjoittajana pääset osallistumaan myös työyhteisön yhteisiin tapahtumiin ja koulutuksiin säännöllisesti. Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen!

p. 044 235 9073